• 28 септември – Варна, хотел Черно море

  • 29 - 30 септември – София, хотел Маринела

  • 1 октомври – Пловдив, Гранд хотел Пловдив

  • 3 октомври – Бургас, Гранд хотел Приморец

  • 28 септември – Варна, хотел Черно море

  • 29 - 30 септември – София, хотел Маринела

Очакваме Ви на следващото изложение


23 - 24 февруари София

10:00 – 17:00 ч, Национален дворец на културата

26 февруари – Варна  

11:00 – 18:30 ч, хотел "Черно море"

 

 

 

А тези които не успяха да присътват през есента, могат да се запознаят по-долу с програмите,отстъпките и новостите които бяхте подготвили.

 

Специално за среща с ученици от България и техните родители пристигат представители на водещи пансионни училища от Европа. Така безплатното консултиране ще може да се комбинира с лична среща именно с хората, които отговарят за приема в чуждестранните учебни заведения.

Cardiff Sixth Form College за пореден път окупира първото място по резултати от А-нивата в цяла Великобритания! 100% от възпитаниците на училището получиха оферти за прием от университетите от Russell Group, което е гаранция за високото ниво на обучение там. Запазете среща с представител на училището, като се регистрирате за посещение на изложението.

St Claire’s Oxford също има поводи за гордост, след като Випуск 2018 в IB формата на обучение завърши със среден резултат от 36 точки (в световен мащаб оценката е 30!). Специално за желаещите ученици от България представител на училището ще изнесе презентация в София на 29 септември (събота) от 14 ч., а след това ще отговаря на въпроси на присъстващите.

Едно от най-добрите пансионни IB-училища в Англия - Bromsgrove, също ще бъде на разположение на българските ученици. Всички 56 ученици, които положиха своите изпити това лято, постигнаха резултати над световното ниво, 20 от тях записаха повече от 40 точки, а двама получиха по 44 точки - само на точка от максималните 45!

Представители на елитните Saint Michael’s и D’Overbroeck’s също пристигат у нас за изложението, като за пръв път на родна сцена стъпва и училище от Шотландия - Strathallan (повече за него вижте тук). От Lime House пък обещават стипендии за силни ученици от България, а с техен представител ще може да се срещнете в София.

 

В дните на изложението ще са валидни старите цени на езиковите ваканции за тези, които решат да се запишат за индивидуално посещение на езиков център през 2019 г., а груповите ни предложения ще бъдат с 5% отстъпка.

Специализирани информационни дни във Велико Търново, Русе и Благоевград ще предложат на посетителите подробна и безплатна помощ как да си осигурите най-доброто образование, което да ви донесе успешна професионална реализация.


- Пробни изпити по английски език и математика в дните на изложението
- Кандидатстване за стипендии
- Интервю на място
- Безплатен превод на академична справка при кандидатстване в дните на изложението
- Подготовка за матура по математика след 7 клас

 

Групови предложения – записване с 5% отстъпка в дните на изложението
- Индивидуални предложения - записване за лято 2019 на цените от 2018 г.