Rotterdam Business School

Rotterdam Business School предлага международни бизнес програми, изучавани на английски език, на бакалаварски и магистърски нива. Програмите подготвят студентите за успешна кариера в сферата на международния бизнес. Основан през 1990, Rotterdam Business School е част от Rotterdam University of Applied Sciences от 2002 година насам. Университетът има около 30% международни студенти от над 40 страни, което предлага непрекъснат обмен на култура и опит.

Rotterdam Business School кооперира с бизнес компании и организации, защото университетът желае да остане във връзка с обществото и да учи студентите на корпоративна социална отговорност. Тоза аспект допринася както към практическата сфера, така и към нашето образование. Проекти, свързани с бизнес, стажове и дипломни работи – в Холандия и по света, са важна част от учебната ни програма.

Както в света на бизнеса, нашият фокус е напълно международен. Ние работим заедно с бизнес и учебни партньори в Европа, Африка, Азия, Северна и Южна Америка. Заедно с тях сме способни да предложим на нашите студенти глобална перспектива. Перфектната среда за подготовка за международна кариера.

 

Образователна система: Холандски университет
Web адрес: http://www.integraledu.com/docs/flipunibg/site/88/